Sommarhälsning från vicerektorn

16 juni 2021

Välkommen tillbaka till campus i höst!

Det har varit ett mycket ansträngande år. Undervisningen har till största delen varit digital och på distans. Ni har varken kunnat träffa era kurskamrater eller delta i aktiviteter som vanligt. Det har tärt på oss alla. Trots detta har ni tagit era högskolepoäng och presterat bra under det här läsåret. Det är mycket glädjande.

För er som fortsätter er utbildning i höst vill jag välkomna er tillbaka till undervisning på campus. Det kommer säkert kännas lite ovant i början att träffa sina kurskamrater och lärare. Ni kan vara trygga med att universitetet kommer följa regeringens och folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det finns vissa punkter som vi alla kommer behöva tänka på även fortsättningsvis som att stanna hemma vid minsta symtom, vid misstanke om smitta testa sig för covid-19 och fortsätta tvätta händer och använda handsprit.

Med detta vill jag välkomna er tillbaka i höst och önska er alla en riktigt skön sommar!

Signatur och texten Johan Tysk, vicerektor, teknisk-naturvetenskapliga fakulteten