Examensceremoni för Teknatstudenter

20 och 21 november 2021

Examensceremonin 2021

I och med de nya riktlinjerna gällande större allmänna sammankomster planerar vi nu att genomföra Teknisk-naturvetenskapliga fakultetens examensceremoni den 20 och 21 november.

Detta år har vi bjudit examinander från både 2020 och 2021 och intresset har varit rekordhögt med över 800 anmälningar. Detta innebär att vi kommer att arrangera fyra ceremonier, två på lördagen 20 november och två på söndagen 21 november.

Sista dag för anmälan var 1 oktober och för er som anmält er kommer mer information om vilken dag och tid er ceremoni kommer att gå av stapeln att skickas ut via e-post senast fredag vecka 41.

Kontakt & frågor

Har du frågor? Kolla in vårt FAQ för att se om svaret finns där. Om  inte, kontakta Karin Thellenberg vid kansliet för teknik och naturvetenskap.

Glöm inte att registera dig i alumnnätverket och ta del av vårt utbud och erbjudanden till dig som alumn. Registrera dig i alumnnätverket här

Anmälan

Anmälan till examensceremonin är stängd.

För frågor vänligen kontakta Karin Thellenberg.

UTN:s Examensgasque

För att förgylla firandet av din examen bjuder Uppsala teknolog- och naturvetarkår in dig till den sista gasquen i ditt studentliv, kvällen innan examensceremonin, 19 november.

Både studenter och anhöriga* är välkomna att delta på gasquen. Mer information om anmälan hittar du här.

Har du frågor eller funderingar kring gasquen, mejla: examen@utn.se

*anhöriga i mån av plats

Senast uppdaterad: 2021-10-06