Examensceremoni för Teknatstudenter

Preliminärt datum: 20 november 2021

Examensceremonin 2021

Teknisk-naturvetenskapliga fakultetens examensceremoni är planerad att genomföras 20 november 2021 om regeringen beslutar att vi kan genomföra större allmänna sammankomster och offentliga tillställningar.

Om examensceremonin 2021 kan genomföras kommer vi att bjuda in alla som tog examen under 2020 och ni som tagit examen innan 20 november 2021. För att få gå på examensceremonin måste ni ha tagit ut er examen. Läs mer här hur ni tar ut er examen

Anmälan till ceremonin öppnar i slutet på augusti eller början på september. Anmälningslänken kommer att publiceras här.

Du som har ansökt om ditt examensbevis men ännu inte fått det när anmälan öppnar kan göra en intresseanmälan för att få gå på ceremonin. Om din examen hinner bli registrerad i Ladok innan ceremonin börjar så blir du automatiskt anmäld till ceremonin.

Precis som vi tidigare år kommer UTN att arrangera en gasque efter ceremonin. Information och anmälan till gasquen kommer att finnas på UTN:s hemsida om det blir så att ceremonin kommer att gå av stapeln i år. Länk till UTN:s hemsida hittar du här.

Glöm inte att registrera dig i vårt alumnnätverk. Hitta information om vad det innebär att vara en alumn.

Kontakt

Har ni frågor eller funderingar kring examensceremonin, kontakta Karin Thellenberg vid Kansliet för teknik och naturvetenskap via e-post: karin.thellenberg@uadm.uu.se.

Senast uppdaterad: 2021-05-05