Ta del av vårt utbud

Uppdatera dig själv kring den senaste forskningen, ta del av föreläsningar och kurser eller skräddarsy en utbildning för dig och dina arbetskamrater. Vi har många olika sätt där du kan vidareutbilda dig själv och dina kollegor. Är du registrerad i alumnnätverket får du även fakultetens terminsvisa nyhetsbrev för alumner.

Föreläsningar och seminarier

Uppsala universitet anordnar ofta öppna seminarier och föreläsningar för allmänheten att komma och ta del av. Teknisk- naturvetenskapliga fakulteten arrangerar UppTalk Weekly, en populärvetenskaplig seminarieserie via Zoom där ni varje tisdag med start klockan 12.00 får ta del av intressanta samtal och tvärvetenskapliga panelsamtal med forskare från Uppsala universitet.

Vi arrangerar även specifika alumnevents både i Sverige och utomlands. Via Alumnnätverket och LinkedIn skickar vi ut information om intressanta seminarier och events. Det går även att hitta våra öppna seminarier och föreläsningar i vårt kalendarium.

fortbildning för ingenjörer och naturvetare

Se efter hur vi kan höja din kompetens med föreläsningsserier, kurser eller något av de kursmoment som vi tillgängliggjort inom teknikområden som är eftertraktade på arbetsmarknaden. Här får du möjlighet att utveckla ditt livslånga lärande!

Är din arbetsplats i behov av kompetensutveckling för en större grupp medarbetare? Uppsala universitet erbjuder skräddarsydda fortbildning för yrkesverksamma via Enheten för uppdragsutbildning.

Studiebesök på campus

Företag och organisationer är alltid välkomna på besök till något av våra campusområden för att titta på våra forskningsanläggningar och få möjligheten att träffa forskare som berättar om den senaste forskningen. Kontakta Karin Thellenberg via e-post (karin.thellenberg@uadm.uu.se) om ni är intresserade av ett studiebesök.
 

UU Innovation

UU Innovation jobbar för ökat utbyte av kompetens och idéer med företag och organisationer i vår omvärld. De är en dörr in till Uppsala universitet för företag och organisationer och bidrar till kontaktskapande, kunskapsutbyte, nya samarbeten och partnerskap.

AIMday

AIMday är en unik möjlighet för akademiska forskare och organisationer i näringsliv och samhälle att knyta kontakter och utbyta kunskap. Genom att matcha organisationers behov av ny kunskap, med akademisk kompetens, ger AIMday nya insikter och nya perspektiv på aktuella problem. 

ta del av universitetets hela utbud

På Uppsala universitets universitetsgemensamma alumnsidor kan du även se vad som händer på andra delar av vårt breda universitet.

Senast uppdaterad: 2021-04-07