Att bygga en hållbar stad - en workshop av inspiration och idéutbyten

  • Datum: –13.30
  • Plats: Blåsenhus Laborativa lärosalen
  • Kontaktperson: Harris Stamatopoulos
  • Seminarium

På ’Att bygga en hållbar stad’ får du möjlighet att delta i interaktiva och processledda workshops. Du som deltagare är aktiv och bidrar med din kunskap och kontakter. Du kommer även få inspiration genom relevanta föredrag i ämnet.

Byggföretaget NCC och Uppsala universitet har sedan 2016 ett långsiktigt partnerskap med syfte att öka samverkan mellan organisationerna och därigenom bidra till att båda parterna kan stärka forskning och innovation inom både existerande och framtida tekniker och koncept.
Målet är att bidra till hållbar tillväxt och därmed göra våra samhällen bättre ställen att bo och leva i – både i nuet och framöver.

Inom ramen för detta partnerskap genomförs nu workshopen ’Att bygga en hållbar stad’. Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som på olika sätt har ett intresse i dessa frågor att komma i kontakt med forskare vid Uppsalas’ universitet och andra samhällsaktörer inom området för att diskutera dina tankar, behov och utmaningar.

Vi hoppas och tror att detta kan skapa nya samarbetsmöjligheter som kan leda till gemensamma forsknings- och utvecklingsprojekt som stärker hållbarhet inom städer och stadsutveckling.

Varmt välkommen den 17 maj 2018, 9.00–13.30 till den Laborativa lärosalen, i Uppsala universitets campusbyggnad Blåsenhus, Von Kraemers Allé 1, Uppsala.

Skicka in de frågor och ämnen du skulle vilja diskutera redan nu, så matchar vi dem med relevant kompetens och erfarenhet bland övriga besökare.

Dagen är kostnadsfri, lunch och fika ingår.

Du kan anmäla dig direkt på: http://doit.medfarm.uu.se/kurt11765: Deadline: 11 maj 2018

Vid frågor kontakta Harris Stamatopoulos på Uppsala universitets innovationskontor, harris.stamatopoulos@uuinnovation.uu.se eller Niklas Malmfors på NCC, niklas.malmfors@ncc.se

Välkommen!