Välkommen till en eftermiddag för alumner:
Framtidens forskning och samarbeten!

2 oktober 15:15-17:30, Ångströmlaboratoriet

Teknisk-naturvetenskapliga fakulteten välkomnar dig som alumn till en eftermiddag i framtidens tecken där du får möjlighet att fortbilda dig inom den senaste forskningen, prata med vår karriärrådgivning och vårt entreprenörsstöd samt träffa andra alumner. Detta event sker i samband med första spadtaget till universitetets hittills största byggprojekt: en stor utbyggnad av Ångströmlaboratoriet. Den som vill är även välkommen till spadtaget för framtida Ångström kl. 10:30.

Anmäl dig här!
Anmälan stänger 26 september. Begränsat antal platser!

Häggsalen, Ångströmlaboratoriet

Moderator Lina Sors Emilsson (forskare och universitetslektor)

Talarna presenterar sig och sin forskning på 5 minuter

• Den digitala framtiden- AI i mänsklighetens tjänst, Robin Strand (docent, bildanalys)
  • AM-framtidens tillverkningsteknik, Ulf Jansson (prof. oorganisk kemi)
  • Framtidens energiutmaningar, Charlotte Platzer Björkman (prof. fasta tillståndets elektronik)
  • Medicinsk teknik för framtiden, Fredrik Nikolajeff (föreståndare Uppsala centrum för medicinsk teknik)
  • Framtidens industrisamarbeten, Jonas Åström (chef UU Innovation)

Paneldiskussion - framtidens samhällsutmaningar kräver nya samarbetsformer

Frågor från publiken

Mingel med enklare förtäring och en mini-mässa med möjlighet till fortsatt diskussion med talarna, samt samtal med bland andra representanter från universitetets karriärrådgivning och entreprenörsstöd.

Vill du få inbjudningar till våra event via epost? Registrera dig i alumnnätverket!